Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Milyen vizalló ajtót/kaput...

Milyen vizalló ajtót/kaput tudunk felszerelni egy régi épület félszuterén lakásához?

Figyelt kérdés
A múltkori viharban beázott az egész félszuterén lakás mert két fok lépcső van és lent van az ajtó, fent csak egy nyitott kapu ezért szeretném lecserléni a kaput egy olyan kapura vagy ajtóra ami nem engedné be a vizet.
2023. aug. 21. 11:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem is tudom, és akkor ott állna előtte a víz és akkor se ki se be amíg el nem párolog vagy valami? Valami vízelvezetőt nincs lehetőség kialakítani, esetleg zsommppal, búvárszivattyúval?

[link]

2023. aug. 21. 12:34
 2/4 A kérdező kommentje:

Hát igen pont azért hogy ne álljon ott a víz gondoltam arra hogy a lépcső tetejére, a kapu helyére kellene egy vízzáró ajtó vagy kapu vagy bármi.

Ez a víz elvezető se lehet rossz ötlet, utána járok azért, köszi:)

2023. aug. 21. 13:33
 3/4 anonim ***** válasza:
A vizet el kellene tudni vezetni, de ha az ajtó fölé kerülne egy megfelelő méretű féltető, akkor nagyon nagy eséllyel nem esne be oda az eső, max. akkor ha vízszintesen esik.
2023. aug. 22. 08:38
 4/4 anonim ***** válasza:
#3: Szerintem nem az odaeső vízzel van gond, hanem a lejtős terepen odafolyóval.
2023. aug. 22. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!