Milyen vizalló ajtót/kaput tudunk felszerelni egy régi épület félszuterén lakásához?
Figyelt kérdés
A múltkori viharban beázott az egész félszuterén lakás mert két fok lépcső van és lent van az ajtó, fent csak egy nyitott kapu ezért szeretném lecserléni a kaput egy olyan kapura vagy ajtóra ami nem engedné be a vizet.2023. aug. 21. 11:21
1/4 anonim válasza:
Nem is tudom, és akkor ott állna előtte a víz és akkor se ki se be amíg el nem párolog vagy valami? Valami vízelvezetőt nincs lehetőség kialakítani, esetleg zsommppal, búvárszivattyúval?
2/4 A kérdező kommentje:
Hát igen pont azért hogy ne álljon ott a víz gondoltam arra hogy a lépcső tetejére, a kapu helyére kellene egy vízzáró ajtó vagy kapu vagy bármi.
Ez a víz elvezető se lehet rossz ötlet, utána járok azért, köszi:)
2023. aug. 21. 13:33
3/4 anonim válasza:
A vizet el kellene tudni vezetni, de ha az ajtó fölé kerülne egy megfelelő méretű féltető, akkor nagyon nagy eséllyel nem esne be oda az eső, max. akkor ha vízszintesen esik.
4/4 anonim válasza:
#3: Szerintem nem az odaeső vízzel van gond, hanem a lejtős terepen odafolyóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!