Miért repedeznek, zsugorodnak a mai GITTek ? Hogyan készítsek saját gittet ?
Gyerekkoromban a gitt állaga majdnem olyan volt, mint a gyurma, a mai nejlonzacskósokból kifolyik az olaj, hosszabb száradás után pedig erősen ráncosodik, a régi újra elővett gitt már hasznáhatatlan,
Ezért kérdezem mi egy jó gitt összetétele ?
A régi ugyanilyen volt, csak nem zacskóban.
Ezeket elöször át kell gyúrni még a zacskóban, hogy az olaj egyenletesen el legyen benne oszlatva, utána lehet felhasználni. A megkezdett zacskóból ki kell a levegöt nyomni és úgy szorosan lezárni, akkor legközelebb is használható lesz.
A hiba nem a "mai gittben" van, hanem benned, nem megfelelöen használod!
Nem olvastad az általánosban pedig kötelező volt, hogy jól meg kellett rágni a gittet.
Nem hallottál valamiféle "nemecsekről" csupa kisbetűvel??
-2-
Na az volt az igazi, ezek már hamisítványok, az agyag + olaj keverék lehet ilyen szar...
Ha jól emlékszem a régi gitt szürkés színű volt, a mai zacskós viszont sárgás
A kérdés egy jó minőségű saját gitt összetétele volt, erre koncentráljunk !! :)
Nem kell sajátot készíteni mert árulnak uv álló üvegező szilikont.
Régi gittek is repedeztek.
Ahol nem ott rendszeresen kiszedték ablakból, újraolajozták, átgyúrták és visszatapasztották.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!