Berendezett konyha után festés?
Jól átbaszott a festő, konkrétan nem glettelt, egy csomó hiba maradt a falon, de holnap már jönnek beszerelni a bútorokat, és őszintén én már nem akarok még egy napot konyha nélkül elni, meg hát anyagilag is húzós lenne még egy festőt most fizetni. Az a kérdésem, higy beepitett konyhában is meg lehet ezeket csinálni? Pl a felső polc nem fog a plafonig erni, és felette látszik a falon (nem a mennyezeten) a régi bútor nyoma. Ezt még lehet csinaltatni később glettelessel, festessel?
Tudom, hogy hülye voltam, hogy nem ellenőriztem, megtanultam a leckét.
Takarító fólia és maszkoló szalag kérdése az egész.
5 év múlva is így fogod csinálni tisztasági festésnél.
nyugi, ne kapkodj. Nálam hasonló volt a szitu. Jöhetnek a bútorosok, szemed sem rebbenjen...legalább nem izgat, ha összebarmolnak valamita falon.
Ha késznamkonyha, főzz valami finomat, aztán ráérsz gondolkodni(mert minden fejben dől el)..
Átgondolod mit is szeretnél, mi szükséges a boldogsághoz, aztán mint előttem írták, veszel vékony fóliát, ragasztószalagot, kész glettanyagot, spaklit, glettvasat, kislétrát, és apránként nekilátsz...mindig egy kis részét a konyhának újra gletteled, fested. Egy ideig eltart, de megéri..
A mai napig így csinálom, szép minden...elismerem tötyörgős, de nekem tetszik...
Nem veszett az ügy, csak gondolkodj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!