Festés után jöttem rá, hogy pár dolog elég zavaró. 1) Villanykapcsolók, konnektorok 2) Régi ajtótokok és ajtók?
Ha elég széles takaró lécet raksz az ajtóra, akkor eltakarhatja.
Biztos maradt festék, kis ecsettel körbe pingálhatod.😀
A kapcsolók/konnektorok le voltak véve, szóval ez a része nem probléma, inkább attól tartok,hogy a csere közben a falból lepattan stb.
Az ajtóknál(panelről van szó) nem tudom, van-e olyan széles takaróléc, ami az ezer éves (szerintem még amikor épült,akkor került bele) tokok helyét el tudná takarni, de ha ezzel megoldható, akkor rákérdezek pár helyen, mennyibe is kerülne ez az akció és kivitelezhető-e úgy,ahogy én szeretném. :)
Köszi
Dehogy pattan le a falból, miért pattanna le?
Ajtóból nem gerébtokost kell beépíteni, hanem átfogó tokos ajtót és az fog takarni bőven annyit, hogy nem szükséges javítani sem.
A falból még akkor isnlepattanhat a konnektoroknál, ha nem lett pár napig szárítva a festék visszaszereles előtt, akkor még belegyógyul a szerelvénybe.
Panellakásban simán cserélhető az ajtótok, de a padlónál bajban leszel...
Téglánál lehet hogy jön tenyérnyi vakolat is az ajtótokkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!