Az egész lakást elöntötte a víz mikre kell ilyenkor figyelni? Konnektorok is víz alatt voltak kell ilyenkor villanyszerlővel cseréltetni mindent?
Figyelt kérdés
Sajnos az egész házunkat elöntötte a térdig érő víz és mivel nem voltunk otthon 1 hetet rohadt az egész ház a vízbe. Majdnem minden kuka de nme tudom hogy ilyenkor kábeleket is kell cserélni vagy mikre kell figyelni?2023. aug. 12. 17:27
1/5 anonim válasza:
Várni kell amíg kiszárad. Mondjuk a szerelvènyek fèm rèszei tuti korrodáltak, az csere.
2/5 anonim válasza:
Mielőtt bármit bekapcsolsz, be kellene méretni a hálózatot. Bárhol maradhatott víz, ami rövidzárlatot és tüzet is okozhat.
3/5 anonim válasza:
#2-nek, bocs, mellé kattintottam, a hasznosat céloztam meg, de elbénáztam az egérrel.
4/5 anonim válasza:
Mielőtt bármihez hozzányúltok legyen kiszáradva és kérd szakember véleményét. A biztosítás miatt is fontos - ugye van biztosítás? - mert azt fizetik amire szükség van és beleköthetnek ha nincs alátámasztva.
Sajnálom a nagy kárt. Elméletileg bírnia kellene a nagyobb részének, de ahogy előttem írták van amit meg kell nézetni és van ami várhatólag csere.
5/5 A kérdező kommentje:
Értem, hívunk most egy takarító céget akik valahogy kiszárítják a falat és gondoltam utána hívok villanyszerelőt. Ha esetleg tudtok ajánlani jó villanyszerelőt budapesten azt megköszönöm.
2023. aug. 13. 00:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!