Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Hogyan/mivel lehet gyorasan...

Hogyan/mivel lehet gyorasan és egyszerűen leszedni a csempét a falról?

Figyelt kérdés
2023. aug. 5. 23:19
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekünk valami géppel csinálták, egy óra alatt leszedték a teljes fürdőszobáról.
2023. aug. 5. 23:57
 2/9 anonim ***** válasza:
69%
Én vésővel és kalapáccsal nekiestem, egy nap alatt az egész fürdő megvolt. Lehet van gyorsabb megoldás is, de ez legalább ingyen volt.
2023. aug. 6. 00:01
 3/9 hosszúhajú ***** válasza:
0%
nem akarok offolni, de muszáj leszedni? szupi öntapadós tapéták vannak és marha tartós.
2023. aug. 6. 01:08
 4/9 A kérdező kommentje:

Muszáj, 30+ éve ott van, gondolhatod milyen, plussz most lesz új járólap, már amúgy is elkezdtem leszedni, pár helyen alig kellett hozzáérni, de a nagyja igen masszívan fent van :S

És ide teljesen felesleges a csempe amúgy is

2023. aug. 6. 01:40
 5/9 anonim ***** válasza:
Bérelj bontókalapácsot.Vagy véső+ kalapács ha régi ragasztó könnyen lejön.
2023. aug. 6. 08:17
 6/9 anonim ***** válasza:

Hehe, bontokalapacs falbontashoz van es nem a burkolat leszedesehez :)

En pl nekialltam volna a 10cmes valaszfalrol leszedni a nagy Zipper bontokalapaccsal a csempet, erdekes lett volna.

Vesokalapacs. Alapvetoen a furokalapacsok ilyenek, allithato, hogy csak vessen. Az jo. Ahhoz kell olyan vesofej ami burkolat leszedesehez valo.

Ha izombol odaragasztottak, akkor szopo, de szepen vegig lehet vele tolni. Turelem es turelem.

2023. aug. 6. 08:53
 7/9 anonim ***** válasza:
Kézzel neki se állj, mert géppel egy délelőtt alatt simán megvan. Ha nem atomstabil a ragasztás, akkor a teljes órát is megkockáztatom.
2023. aug. 6. 09:17
 8/9 anonim ***** válasza:
vésőgéppel, lapos vésőszárral.
2023. aug. 6. 16:47
 9/9 A kérdező kommentje:
7 órán át vertük ketten, voltak olyan tenyérnyi darabok amit kb addig szedtük, mint máshol 1nm-t 😒
2023. aug. 6. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!