Hogyan/mivel lehet gyorasan és egyszerűen leszedni a csempét a falról?
Figyelt kérdés
2023. aug. 5. 23:19
1/9 anonim válasza:
Nekünk valami géppel csinálták, egy óra alatt leszedték a teljes fürdőszobáról.
2/9 anonim válasza:
Én vésővel és kalapáccsal nekiestem, egy nap alatt az egész fürdő megvolt. Lehet van gyorsabb megoldás is, de ez legalább ingyen volt.
3/9 hosszúhajú válasza:
nem akarok offolni, de muszáj leszedni? szupi öntapadós tapéták vannak és marha tartós.
4/9 A kérdező kommentje:
Muszáj, 30+ éve ott van, gondolhatod milyen, plussz most lesz új járólap, már amúgy is elkezdtem leszedni, pár helyen alig kellett hozzáérni, de a nagyja igen masszívan fent van :S
És ide teljesen felesleges a csempe amúgy is
2023. aug. 6. 01:40
5/9 anonim válasza:
Bérelj bontókalapácsot.Vagy véső+ kalapács ha régi ragasztó könnyen lejön.
6/9 anonim válasza:
Hehe, bontokalapacs falbontashoz van es nem a burkolat leszedesehez :)
En pl nekialltam volna a 10cmes valaszfalrol leszedni a nagy Zipper bontokalapaccsal a csempet, erdekes lett volna.
Vesokalapacs. Alapvetoen a furokalapacsok ilyenek, allithato, hogy csak vessen. Az jo. Ahhoz kell olyan vesofej ami burkolat leszedesehez valo.
Ha izombol odaragasztottak, akkor szopo, de szepen vegig lehet vele tolni. Turelem es turelem.
7/9 anonim válasza:
Kézzel neki se állj, mert géppel egy délelőtt alatt simán megvan. Ha nem atomstabil a ragasztás, akkor a teljes órát is megkockáztatom.
9/9 A kérdező kommentje:
7 órán át vertük ketten, voltak olyan tenyérnyi darabok amit kb addig szedtük, mint máshol 1nm-t 😒
2023. aug. 6. 22:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!