Nappaliba tervezett led világítás hogyan oldható meg?
Figyelt kérdés
A felújítás következő szakaszában a nappaliba szeretnék rejtett led világítást körben. A gipszkartonos szakember a saját dolgát megcsinálja. Hogyan lehet a kb 16 méter led szalagot összehozni? Ahogy nézem 5 méter általában egy tekercs. Ezeket ha össze akarom kötni egybe, akkor külön táp kell nekik? Vagy egybe tudom kötni őket teljesen? Valaki legyen olyan kedves és magyarázza el nekem a technikai részét a dolognak. Köszönöm!2023. aug. 2. 18:37
1/6 anonim válasza:
2/6 A kérdező kommentje:
Óriási köszönet, ezt kerestem. Az anrodiszlec.hu-n olyat találtam, amihez kiegészítő táp kellett volna 5 m felett, de ez így szuper
2023. aug. 2. 18:58
3/6 A kérdező kommentje:
Végig olvasva ennél sem egyszerű a sorba kötés. 🤔
2023. aug. 2. 19:04
4/6 anonim válasza:
#3 Nem egyszerű. De látod, hogy van rá megoldás. Más hasonló oldalak is vannak és esetleg van ahol segítenek is a használatában.
Villamossági szaküzletben is érdemes megkérdezni, mert LED szalagot gyakran használnak dekorációhoz nagyobb hosszúságban. lehet, hogy náluk is lehet vásárolni és akkor ott tudják azt is mi kell hozzá, hogyan kell összerakni.
De a második linken a 20m-es az teljesen egyszerűen felrakható és csak a felesleges hosszt kell elrejteni a gipszkartonba.
Ezen a linken is van többféle ahol a szettben minden benne van, a leírása is az összerakáshoz.
5/6 anonim válasza:
Mindenképpen több helyen kell megtáplálni, mert a feszültségesés miatt a táptól messzeb lévő vége jóval kevésbé fog világítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!