Hogy lehet ki javítani?
Figyelt kérdés
Kapu festés után egy helyen nem jól fogta meg a festék nem lett fényes foltos és ilyen csúnya sűrű réteg lett. Meg sokkal sötétebb az a fele mint a többi ahol le van kenve. Lehet nem jól száradt? De így akkor újra le kell róla kaparni a festéket?2023. júl. 31. 10:31
1/3 anonim válasza:
Gondolom a festék nem volt jól elkeverve és arra a részre több pigment és kevesebb lakk jutott. Átfújod boltban kapható lak spray-vel.
2/3 anonim válasza:
Valószínűleg túl sok volt a festék. Én is jártam így régebben.
Vagy elfogadod, hogy ilyen és így hagyod vagy le kell csiszolni, nem csak azon a kis részen, kicsit nagyobb felületen és újra fested azt a részt.
3/3 A kérdező kommentje:
És ha le csiszoltam utána megint mehet rá az alap festék? Vagy egyből a rendes.
2023. júl. 31. 11:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!