Nagyjából mennyibe kerül egy 170*30 centis edzett üveg lap szereléssel?
Figyelt kérdés
Szétrobbant a zuhanykabin egyik lapja. Feszülhetett. A pótlásra szoruló üveglapon nem kell, hogy lyuk, vagy bármi legyen. Egy u alakú keretben van oldalról becsúsztatva. Aggódom, hogy rámegy a gatyám is. A biztosító nem fizet. Hétfőn jön üveges felmérni, de addig is nem nagyon tudom elengedni a témát. Így jó lenne egy megközelítő válasz.2023. júl. 29. 08:36
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Ezeket én is megtaláltam. Vajon ez arra a négyzetméterre vonatkozik amiből vágják. Vagy a vágott darab felületére? Mert nagyjából 0,7nm lenne ha jól számolom a lap ami kell. Úgy ha egy húszast elkér a mester akkor is kijön 45 körül.
2023. júl. 29. 10:13
3/7 anonim válasza:
Edzett üveg lapot nem lehet vágni.
Keress kész méretre gyártott edzett üveglapot.
5/7 anonim válasza:
Ha milliomos vagy.
Készen venni fele annyi minimum.
6/7 anonim válasza:
Miért kellene milliomosnak lenni? Szinte minden üveges tud edzett üveget méretre készíteni.
Elég valószínűtlen, hogy a kérdezőnek pontosan olyan méret kellene, amit kapni lehet készen.
7/7 A kérdező kommentje:
Igen. 170*30 centi. Szerintetek 40 körül kijön ez a mutatvány?
2023. júl. 29. 16:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!