Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Fa ablakokra milyen ragasztósz...

Fa ablakokra milyen ragasztószalagot használjak?

Figyelt kérdés
olyan ragasztószalagot szeretnék,ami ha napokig rajta van az ablakon akkor is le tudom gond nélkül szedni. rendelni szeretnék, de nagyon sok fajta van

#ragasztószalag #ragasztószalag fára
2023. júl. 19. 15:10
 1/5 anonim ***** válasza:

Én pl. sima szigszalagot használok, ha pl. le kell festeni.

Az gond nélkül lejön.

2023. júl. 19. 16:43
 2/5 anonim ***** válasza:

Az a gond ha a napsütés "ráégeti" a ragasztóját az üvegre. Amit pár nap után simán le tudsz szedni, lehet hogy ugyanenyni erős napsütéses nap után már nem fog sikerülni.

A festőszalaggal jártam így sajnos még régen, nem szedtem le az üvegről amikor lefestettem az ajtót, scak pár héttel később. Az a festőszalag aminél imádkozni kell néha, hogy az üvegen maradjon és ne váljon le a festéktől ha benedvesíti, az semmivel nem jött le amikor már le akartam szedni. Mert sütötte a nap az ablakot.

Ahogy 1-es írja, elvileg a szigetelőszalaggal nem lesz gond. De jó lenne ha leírnád minek akarsz bármit ráragasztani az ablakra - vagyis milyen célból keresel ragasztószalagot.

2023. júl. 19. 17:27
 3/5 A kérdező kommentje:
én magára a fára szeretnék ragasztani, le tudjam festeni a ház falát
2023. júl. 19. 19:55
 4/5 anonim ***** válasza:

#3 A fára a festőszalag kell, hogy a falat lefesthesd mellette. Csak ne hagyd rajta napokig! Ez pl. kültérre is jó:

[link]

2023. júl. 19. 20:12
 5/5 anonim ***** válasza:

Felragasztod, lefested a falat, leszeded. Azonnal.

Ahány réteg, annyiszor eljátszod. Sok szallag fogy, de inkább ez mint az ablakot kaparni.

2023. júl. 19. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!