Fa ablakokra milyen ragasztószalagot használjak?
Én pl. sima szigszalagot használok, ha pl. le kell festeni.
Az gond nélkül lejön.
Az a gond ha a napsütés "ráégeti" a ragasztóját az üvegre. Amit pár nap után simán le tudsz szedni, lehet hogy ugyanenyni erős napsütéses nap után már nem fog sikerülni.
A festőszalaggal jártam így sajnos még régen, nem szedtem le az üvegről amikor lefestettem az ajtót, scak pár héttel később. Az a festőszalag aminél imádkozni kell néha, hogy az üvegen maradjon és ne váljon le a festéktől ha benedvesíti, az semmivel nem jött le amikor már le akartam szedni. Mert sütötte a nap az ablakot.
Ahogy 1-es írja, elvileg a szigetelőszalaggal nem lesz gond. De jó lenne ha leírnád minek akarsz bármit ráragasztani az ablakra - vagyis milyen célból keresel ragasztószalagot.
#3 A fára a festőszalag kell, hogy a falat lefesthesd mellette. Csak ne hagyd rajta napokig! Ez pl. kültérre is jó:
Felragasztod, lefested a falat, leszeded. Azonnal.
Ahány réteg, annyiszor eljátszod. Sok szallag fogy, de inkább ez mint az ablakot kaparni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!