Mennyibe kerülhet az ilyen ablakcsere?
Bérlünk egy lakást, itt még ilyen régi fajta fából készült, középen forgós ablakok vannak.
Pl ilyen
Ki akarnánk cseréltetni modern, jól szigetelő ablakokra, de nem igazán látok csak 2013mas árakat sok helyen.
A lakás a 9. Emeleten van, szóval gondolom ez is sokat dob az árán...
Megközelítőlegesen mennyibe kerülhet egy ilyen? Kecskeméti vagyok, nemrég költöztem ide.
A lakás tulaja azt mondta, ha valamit javítani, szerelni kell intézzük, ő kifizeti, említette példának a klímát, szóval én klíma helyett inkább az ablakok cseréjére gondoltam.
2016-os árat tudok mondani irányárként,szintén panel,3db 130x150-es ablak és az erkély falában 1db fix,1 nyitható,+erkélyajtó 650.000Ft volt.Gondolom azóta jóval drágább lett.Magaslati felár nincs.
A konyhaablak osztott le-fel bukó volt,osztott kétoldalra nyíló-bukó lett,a szobaablakok forgók voltak,oldalra nyíló-bukók lettek.
Tényleg árajánlatot kell kérni helyszíni felméréssel mert olyan beosztású műanyag ablak nem nagyon van mint amilyen a régi fa volt,pl. a konyhaablak ami fel-le nyíló volt műanyagból olyan vastag keretű lenne középen(~20cm+)hogy az már meglátszik a helység fényviszonyain.
én 2 éve cseréltettem egy 150X150 es bukó/nyiló ablakot
beszereléssel együtt 120 ezerbe volt
szerintem ez azóta tuti drágább lehet vagy 50 %
szerintem nálad ezeket az ablakokat most majdnem 1 milllió lehet kicseréltetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!