Kb. mennyibe kerül nagyjából egy 210*150 cm-es ablak cseréje mműanyag keretes hőszigeteltre? (panel lakásba)
Figyelt kérdés
2023. jún. 30. 13:11
1/5 anonim válasza:
Munkadíjjal együtt kb 200-300 ezer körül megy. Kérj ajánlatot egy ablakostól.
2/5 anonim válasza:
Brutálisan drága, köszönd a fidesznek... Tönkretette az olcsón dolgozó kisvállalkozókat, az anyagárakat meg az egekbe nyomta olyan mértékű inflációt generált... Az első válaszoló keveset mondott nagyon. Úgy fogják kezdeni, hogy kimegy a helyszínre a "mester" 50 milliós BMW-vel, ránéz a falra, ablakra majd megmondja hogy 500 ezer előleget adjál azonnal. Aztán küldi majd a munkásokat, azok megcsinálják még 500 ért... Ha kifizeted jönnek is a munkások két 45 kilós éhező roma gyerek akik kicserélik az ablakot meg megcsinálnak mindent 200 forintos órabérért. Így működik a fideszes rendszer....
3/5 anonim válasza:
Nemrég cseréltem pont ilyen méretűt.2db ablak(+sz.háló+redőny) cserével,szállítással 780 ezer volt. Kérj több helyről árajanlatot, pár nap alatt válaszolnak. Itt látsz kb.árakat.
4/5 A kérdező kommentje:
És olyan, ahol kb ugyanekkora méretű ablak és mellette erkélyajtó is van???
2023. júl. 2. 16:54
5/5 A kérdező kommentje:
Igazából lakásokat nézek, munka miatt a jelenlegi rossz közlekedési lehetőségek miatt lakást szeretnék venni/cserélni.
Már néztem lakásokat, ami árban megfelelne, ott kapásból nyilászárócsere adódik.... Ez az ablakméret abban a lakásban van, ami a legjobban tetszik. Még nem mertem beleugrani, vételi ajánlatot tenni. Kicsit kalkulálnom kell a felújítással is...
Ezért csak így megközleítőleg érdekelnek az árak, nem akarok cégektől konkrét ajánlatot kérni, így, hogy még nem az én tulajdonom...
2023. júl. 2. 16:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!