Ejtőcsatorna csere esetén a lakáson belüli költségeket fizeti a társasház vagy egyéni költség?
A probléma a következő.
Tavaly vettünk egy lakást egy 4 emeletes társasház negyedik emeletén és a hétvégén jött a közös képviselő, hogy ejtőcsatorna csere lesz.
Na most ez a rész gipszkartonnal van eltakarva a lakáson belül értelemszerűen, de azt az információt kaptam hogy a csőcserén kívül minden költséget nekem kell állni ami a helyreállítást illeti.
Ez létezik, hogy van egy cső amit kicserelnek és amit lebontanak gipszkartont nálam, vakolást, újrafestest helyteállítást, minden munkát nem állja a közösség csak azért mert nálam csinálják a munkálatokat?
Egyelőre próbáltam nyugodt maradni es nem elküldeni a fenébe amikor ezt közölte velem.
Segítő válaszokat köszönöm.
gyárilag az bontható takaras volt.
ugyanez a helyzet a strang akna falával
Ha a lakók úgy döntöttek, hogy az egyéni költség, akkor egyéni.
Egyébként sem lenne igazságos közösből fizetni, mert neked gipszkarton van, más még lehet márvánnyal burkolta le, nem azonosak a költségek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!