Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Ejtőcsatorna csere esetén a...

Fsuu kérdése:

Ejtőcsatorna csere esetén a lakáson belüli költségeket fizeti a társasház vagy egyéni költség?

Figyelt kérdés

A probléma a következő.

Tavaly vettünk egy lakást egy 4 emeletes társasház negyedik emeletén és a hétvégén jött a közös képviselő, hogy ejtőcsatorna csere lesz.

Na most ez a rész gipszkartonnal van eltakarva a lakáson belül értelemszerűen, de azt az információt kaptam hogy a csőcserén kívül minden költséget nekem kell állni ami a helyreállítást illeti.

Ez létezik, hogy van egy cső amit kicserelnek és amit lebontanak gipszkartont nálam, vakolást, újrafestest helyteállítást, minden munkát nem állja a közösség csak azért mert nálam csinálják a munkálatokat?

Egyelőre próbáltam nyugodt maradni es nem elküldeni a fenébe amikor ezt közölte velem.

Segítő válaszokat köszönöm.

2023. jún. 30. 11:19
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

gyárilag az bontható takaras volt.

ugyanez a helyzet a strang akna falával

2023. jún. 30. 11:20
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha a lakók úgy döntöttek, hogy az egyéni költség, akkor egyéni.

Egyébként sem lenne igazságos közösből fizetni, mert neked gipszkarton van, más még lehet márvánnyal burkolta le, nem azonosak a költségek.

2023. jún. 30. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!