Fuga maradt a csempén , mivel lehet levenni?
Ha már rendesen megkötött, akkor szerintem csak a mechanikai eltávolítás jöhet szóba. Ha nem túl nagy, akkor én megpróbálnám valami nem túl kemény dologgal leütni.
Én annó magamnak csináltam és a fal mellett egy eldugott helyen maradt a járólapon egy kb. 100 Ft-os méretű paca. Sokáig nem is vettem észre, szóval évekkel később pattintottam le spaklival (kézzel ütöttem rá a spaklira). Semmi baja nem lett a járólapnak (mázas gres, zalakerámia, szóval nem valami prméium minőségű).
Vegul is sikerult valamilyen szinten eltuntetni,de gozoltem es dorzsizem is kozben es hasznaltam egy eleg eros univerzalis tisztitoszert. Nem tokeletes igy sem,de bar olyan mintha a csempe ilyen mintaju lenne.
Nekem csutortokon fugaztak es kedd,szerdan probalkoztam ezekkel,igazabol nem tudom mennyi ido ,amig megkot nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!