Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Fuga maradt a csempén , mivel...

Fuga maradt a csempén , mivel lehet levenni?

Figyelt kérdés
Most újitottam fel a fürdőt,viszont a “szakember” gondolom nem törölte le a fugát mikor csinálta. Mivel lehetne eltüntetni? Ő dörzsizett meg, hogy a göztől majd lejön, de gözborotvával is próbálkoztam , ecettel, szivaccsal ..ahogy megszárad kiüt. Azért a szinte 1.000.000 forintos fürdőt (amiben nincs benne a munkadij , mert akkor igy át kell gondolni) nem így akarom évekig nézegetni.

2023. jún. 28. 20:25
 1/8 A kérdező kommentje:
2023. jún. 28. 20:26
 2/8 anonim ***** válasza:
Fugát a csempéről vizes szivac sal kell letorolni. Mi vagy 20x átmostuk mire eltunt.
2023. jún. 28. 20:34
 3/8 anonim ***** válasza:
Lehet kapni vegyszerboltba cementfátyol eltávolítót, azzal próbálkozz.
2023. jún. 28. 20:47
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha már megkötött, semmi nem hozza le. Mehet a reklamáció, vagy dörzsölje le az aki csinálta!
2023. jún. 28. 20:57
 5/8 anonim ***** válasza:
45%
Szárazon pamutruhával átdörzsölöd, felsepred. Nem kell semmilyen vegyszer rá.
2023. jún. 28. 21:04
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem jó a link.
2023. jún. 29. 07:01
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha már rendesen megkötött, akkor szerintem csak a mechanikai eltávolítás jöhet szóba. Ha nem túl nagy, akkor én megpróbálnám valami nem túl kemény dologgal leütni.

Én annó magamnak csináltam és a fal mellett egy eldugott helyen maradt a járólapon egy kb. 100 Ft-os méretű paca. Sokáig nem is vettem észre, szóval évekkel később pattintottam le spaklival (kézzel ütöttem rá a spaklira). Semmi baja nem lett a járólapnak (mázas gres, zalakerámia, szóval nem valami prméium minőségű).

2023. jún. 29. 15:47
 8/8 A kérdező kommentje:

Vegul is sikerult valamilyen szinten eltuntetni,de gozoltem es dorzsizem is kozben es hasznaltam egy eleg eros univerzalis tisztitoszert. Nem tokeletes igy sem,de bar olyan mintha a csempe ilyen mintaju lenne.

Nekem csutortokon fugaztak es kedd,szerdan probalkoztam ezekkel,igazabol nem tudom mennyi ido ,amig megkot nagyon.

2023. jún. 30. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!