Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Milyen márkájú tetőcserepet...

Milyen márkájú tetőcserepet érdemes venni ami nem drága, de azért jól mutat? Édesanyámék házát szeretnék átrakni, kb. 30 évre tervezünk.

Figyelt kérdés

Aktuális lett a szüleim háztetőjének a kicserélése. Mi külföldön lakunk, nem fogunk haza költözni abba a házba, majd 15-30 év múlva eladjuk.

Melyik az a márka ami nem túl drága?

2023. jún. 24. 16:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Mi anno ár/érték alapján Terrán betoncserepet tettünk. Szemben Azzurro-t vettek, 3 év múlva festették az egész tetőt mert gyártási hibás volt mind.
2023. jún. 24. 18:27
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2023. jún. 24. 20:35
 3/4 anonim ***** válasza:

Azzurro-t tettem fel én is, mert spórolni akartam - kár volt. Mérethibák, a szellőzőcserepek árnyalata más mint a sima cserepeké és nagyon elüt.

Ha újrakezdem majd valamikor, nem a.cserépen fogok spórolni. A munkadíj a legdrágább úgyis.

2023. jún. 25. 07:50
 4/4 A kérdező kommentje:
Sajnálom. Köszönöm, hogy írtál.
2023. jún. 25. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!