Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Falusi csoknál mit néznek a...

Falusi csoknál mit néznek a házon?

Figyelt kérdés
Felújítás van jelenleg a házban. A házzal semmi baj. A kérdésem az lenne, ha van rajta egy olyan épület közvetlen a ház hátuljához építve, ami nincs rajta a hivatalos papíron, akkor elutasítanak? Az előző lakó épített oda egy műhelyet, annak kidőlt a fala és mi csak visszaraktuk (régi képekkel ezt tudjuk bizonyítani hogy a vásárlásnál ott volt az épület). Új téglával csináltuk vissza a falat. Csak házvásárlásnál nézik meg alaposan vagy felújításnál is? Most emelték 7.5 millióra januártól és nekünk az a pénz jó lenne befejezni a házat. Azt hittük enélkül is menni fog. Valakinek tapasztalat?
2023. jún. 23. 11:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Amikor vásárláshoz akartuk felvenni, azt mondták, mindennek rajta kell lenni a térképen, és nagyon pontosan, egy méter eltérés is baj.

Mi más feltételek miatt buktuk a csokot (helyiségek elrendezése, használhatósága), de azok a felújításra felvett falusi csoknál nem hiszem, hogy számítanak.

2023. jún. 23. 18:14
 2/3 A kérdező kommentje:
Nekünk nem vásárlás lenne, ezért is kérdeztem. Hátha ott ennyire nem nézik. Köszi a választ!
2023. jún. 23. 18:42
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen, tudom, más a kettő. Viszont mivel itt nem nagyon jött válasz, szerintem egyszerűen menj be egy bankba, és érdeklődd meg, ha még e tetted. Nekem készségesen segítettek. Azért ezt ajánlom, mert helyből olyan kritériumokat mondtak, amik a tájékoztató weboldalakon abszolút nem voltak feltüntetve, és az internet mélyebb bugyraiból előásott cikkekben is csak elvétve, hiányosan, nagyjázva. Lehet, hogy a falusi csoknak is vannak olyan feltételei, amik után hiába olvasol. Egyébként is a munkájuk része az is, hogy sima érdeklődőknek adjanak tájékoztatást, akik aztán lehet, hogy inkább nem is veszik fel a csokot. Vigyél fotókat, térképet, és mindent, amiről úgy gondolod, hogy számíthat.
2023. jún. 24. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!