A Szaki Build Home céggel kapcsolatban vannak tapasztalataitok? (www.szakihome.hu az egyik képviselő Barnóczki Krisztián)
Figyelt kérdés
2023. jún. 4. 18:49
1/4 anonim válasza:
Szia! Kerüld őket, 0 szakértelem,túl árazott, ha pedig a garanciára hivatkozol nem jelennek meg.
2/4 anonim válasza:
Jobb ha nagÍvben kerülöd őket, nálunk még tavaj volt egy házalós fazon, valami antik tárgyak, ékszerek stb. felvásárlásávak kapcsolatban, be is jött a lakásba és durván azaz látványosan körülnézett, ami furcsa volt. Egy szórólapot kértem töle, a rajta lévő elérhetőségnek utánanéztem és a szaki build home kft honlapján kötöttem ki.Valami náluk nem nagyon stimmel.
3/4 Elégedetlen ügyfél válasza:
Soha, semmilyen körülmények között ne szerződj velük!
A munkát elvégezni nem tudták. (radiátorcsere - a rendszer újratöltésénél ömlött a víz a csatlakozásnál).
A garanciát érvényesíteni nem lehetett, egyszer kijött szerszám nélkül,aztán soha többé nem jött ki.
A telefont nem vette fel.
Számlát nem adott.
4/4 anonim válasza:
3-as. ez elég szomorú.
Esetleg arra nem gondoltál, hogy feljelentsd őket és kötbérre tarts igényt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!