Eltűnő (lakossági) megrendelések - valóban ez lett az elszomorító valóság (2023 elejétől kezdve ki tudja meddig)? Szobafestőktől hallottam, akik egymagukban vállalkoznak, h. egyre kevesebb a lakossági megrendelés, és nem lesz jobb a helyzet... Lent!
És nem is lesz jobb a helyzet, egyre kevésbé éri meg festőnek szegődni...
Valóban kezd a szobafestés, esetleg hidegburkolás, meg a teljes építőipar hanyatlani?
Megint csak a nyugatra vándorlás lesz innentől - ismét - az egyetlen járható, anyagilag is jövedelmező út?
Ha a festő bemond egy kb 500.000 körüli összeget egy 2 napos melóra akkor inkább megcsinálom én, lesz amilyen lesz. Plusz lehet még keveset is írtam! Honnan az a*ámból fizessek ki ennyi pénzt? 280 a bérem, tartalék alig.
Egy átlag magyar...
Hát de akkor miért sír a szád hogy drága a szakember? Sok ilyen nagyokos "otthon majd megcsinálom én mert sporolok" után javítottunk a kollégáinkkal.
Glettelt felületre kentek latexet alapozás nélkül. Mindenki maradjon a saját kaptafájánál. Ha nincs pénzed ne építkezz. Ha van, akkor meg fizesd ki a szakembert tisztességesen! Én sem nyavalyogtam mikor nyilászárókat cseréltek több millióért.
Hiába pontoztok le parasztok. Vért izzadtam a fagyban amikért megdolgoztam.
Nyavalygás helyett kezdjetek magatokkal valamit hogy ne 110 ezret keressetek! Akik lepontozgattok csöveskéim aztán hívjatok szakembert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!