Összeállt, de nem megkötött cement használható?
Figyelt kérdés
Februárban vettünk 1 raklap cementet, következő hónapban kellene felhasználni. Fedett helyen volt, végig plusz fokban, nedvességtől óvva. Most megnéztem és összeállt majdnem az összes zsákban. Először meglepődtem, de kollégám azt javasolta hogy párszor dobjam a földre és forgassam át.
Egy darabon megcsináltam, utána kibontottam és szépen szét is jött és por állagú lett. Néhány kisebb összeállt darab maradt benne.
A kérdés, hogy ez biztonságosan felhasználható beton koszorú és aljzat beton használatához?
Ha nem, miért nem?
2023. máj. 18. 20:01
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!