Megéri ezt a házat megvenni, és felújítani? Ha igen, kb. mennyibe kerülne?
Nézesd meg építésszel, majd ő megmondja.
A felújítás meg relatív fogalom. Haveromnál már a beső festés is felér egy felújítással, én meg az általános karbantartás közé sorolom.
Aztán valaki 2-3 milliót ráköltve beköltözne. Én, ha ott egy ilyen házat szeretnék, akkor simán ráköltenék 15-25 millió között, ha meg nem szeretném a házat csak a telket, akkor elbontanám és újjat épíenék.
Áh, max egy festés-lomtalanítás. Semmi nagyobb pénzköltésbe nem érdemes beleugrani, mert sosem fogod viszont látni a pénzed. Márpedig egy ingatlan erről szólna, még a neve is erre utal.
A ház alapvető hiányosságokkal küzd: alap és víz szigetelés hiánya, régi ablakok, ajtók, tető, villany, csövek. Minden-minden csere lenne. Egyszerűbb lenne lebontani és egy újat húzni a helyére.
Bocs, de megérteni sem tudom, hogy egy ilyen romhalmaz putriban ki az aki fantáziát lát??
A 20 milliós áráról már nem is beszélve?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!