Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Megéri ezt a házat megvenni,...

Megéri ezt a házat megvenni, és felújítani? Ha igen, kb. mennyibe kerülne?

Figyelt kérdés
[link]
2023. máj. 16. 09:53
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem éri meg.
2023. máj. 16. 10:11
 2/6 anonim ***** válasza:
90%

Nézesd meg építésszel, majd ő megmondja.

A felújítás meg relatív fogalom. Haveromnál már a beső festés is felér egy felújítással, én meg az általános karbantartás közé sorolom.

Aztán valaki 2-3 milliót ráköltve beköltözne. Én, ha ott egy ilyen házat szeretnék, akkor simán ráköltenék 15-25 millió között, ha meg nem szeretném a házat csak a telket, akkor elbontanám és újjat épíenék.

2023. máj. 16. 10:21
 3/6 anonim ***** válasza:

Áh, max egy festés-lomtalanítás. Semmi nagyobb pénzköltésbe nem érdemes beleugrani, mert sosem fogod viszont látni a pénzed. Márpedig egy ingatlan erről szólna, még a neve is erre utal.

A ház alapvető hiányosságokkal küzd: alap és víz szigetelés hiánya, régi ablakok, ajtók, tető, villany, csövek. Minden-minden csere lenne. Egyszerűbb lenne lebontani és egy újat húzni a helyére.

2023. máj. 16. 10:28
 4/6 anonim ***** válasza:
62%
Még 20 milliót rálocsolsz az se látszik rajta.
2023. máj. 16. 11:49
 5/6 mindentudó99 ***** válasza:
0%
Attól függ. Ha 10 millaért megveszed ráköltesz 25 öt utána eladod 60 ert akkor megéri.
2023. máj. 16. 12:41
 6/6 anonim ***** válasza:

Bocs, de megérteni sem tudom, hogy egy ilyen romhalmaz putriban ki az aki fantáziát lát??

A 20 milliós áráról már nem is beszélve?!

2023. máj. 16. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!