Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Kisebb foltokat mivel tudok...

Kisebb foltokat mivel tudok eltávolítani a falról?

Figyelt kérdés

Festeni amiatt a pár folt miatt nem szeretnék, viszonz zavarnak.

Régebben olvastam valami tisztító szivacsról(?) ami direkt falfestékekhez van. Bármi tapasztalat róla? Hol tudnám beszerezni?

Sürgős(!!!)

2023. ápr. 30. 09:13
 1/7 anonim ***** válasza:

Milyen festek van a falon?

Milyen folt?

Kopas, zsir, ondo?

2023. ápr. 30. 09:50
 2/7 A kérdező kommentje:
Leginkább zsír folt
2023. ápr. 30. 10:18
 3/7 anonim ***** válasza:

Az a szivacs egy egyszerű fehér szivacs, "nano szivacs", árulják márkás termékként drágán és a kisboltokban olcsón is.

[link]

[link]

De csodát ne várj tőle! Barátnőm szerint szuper, nekem még soha nem volt jó semmire. Nyilván nem mindegy mit akarsz vele eltávolítani.

nekem még olyat nem tisztított le amit ne sikerült volna mással is simán leszednem.

2023. ápr. 30. 10:19
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

#2 Falról zsírfoltot nem tudsz leszedni sajnos. Az átmegy a festéken is a falba ha sok ment rá.

Van olyan zsírfoltom a konyhában ami még egy évtizede lett a plafonon, aztán csiszoltam, lefestettük alapozóval is és többször utána át is lett festve, még így is észrevenni ha tudod hol van. Ha nem olyan a festék amit le tudsz törölni akkor a zsírfolt maradni fog. Az már segít ha a felületről a zsírfoltra tapadt szennyeződést legalább le tudod szedni, de eltüntetni még festéssel sem egyszerű.

2023. ápr. 30. 10:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Négyes válaszolónak igaza van.
2023. ápr. 30. 11:51
 6/7 anonim ***** válasza:

Csodaszivacs. Minden német bolthálózatban van sajátmárkás.

Van, ahol valamilyen radírnak hívják, de az is egy ugyanolyan fehér szivacs, mint a többi.

De a sima ceruzaradír is jó lehet.

2023. ápr. 30. 16:08
 7/7 anonim ***** válasza:

4: Próbáltad foltbenzinnel?

Más zsíroldószerrel?

2023. ápr. 30. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!