Akril kádunk kilukadt. Javítható, vagy kuka?
A gyerekek beledobtak valamit, és az oldalán egy 1,5*1 cm- es lyuk keletkezett.
Párom szerint biztosan nem javítható, biztosan ereszteni fog. Építőiparban dolgozik, azt mondta, ő tudja, és szét fog ázni, baromság ez a foltozás, mindenképp ki kell cserélni.
Köszönöm szépen. Akkor ugrott a gyerekek összes zsebpénze... Az apjuk nagyon mérges rájuk.
Véletlenül történt, nem akarattal, dehát...
hát én nem lennék biztos a kidobásban..át kell ondolni, mert minden fejben dől el...a párod rossz helyen dolgozik az építőiparban..
Vagy bemész a ragasztó-boltba, és ott kapsz olyan ragasztót, amit az atom sem old, vagy az obi/praktiker valamelyikébe.
Az igaz, hogy pozitív, és negatív oldalon is kell lenni egy foltnak..ezeket a műanyagokat szép kerekre vágod, és bekenve rácuppantod a lukra. Minden fejben dől el, tehát már a ragasztás előtt kitaláltad, mivel is fogod leszorítani a tárcsákat..ha jó a ragasztó fél óra, és kész
A nagyáruházakban lehet atomerős ragasztót kapni.
A gyerekek meg kapjanak egy picike zsebpénzt.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
Igazából én rögtön azt néztem meg a neten, hogy lehetne beragasztani. Láttam ehhez különböző készleteket is, és olvastam, hogy mások ilyen olyan-erős ragasztókkal megoldották. Ő viszont mereven elzárkózik, mert mi mind hülyék vagyunk, nem tudunk semmit sem...
Csak egy esélyt szerettem volna a kádnak, mert felmerült bennem, hogy lehetséges.
Egyébként pedig majdnem 20 éves, papírvékony kádról van szó, szóval nem tudom, ennek van- e jelentősége, mert egy pille könnyű, műanyag keretes tükör sarka repült bele, és lyukasztotta ki, ami el sem tört a művelet közben. 🤔
Hidd el. Igaza van. Csak a csere a jó megoldás.
Lehet próbálkozni ragasztással, de kicsi az esélye, hogy jó legyen. Az esztétikáról ne is beszéljünk.
#5-ös vagyok...így már más..persze valamennyien hülyék vagyunk, a párod az egyedüli helikopter...belátom a csere a legjobb megoldás
Sok sikert hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!