Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Ajánlanátok olyan ajtócserélő-...

Ajánlanátok olyan ajtócserélő-beépítő céget/szakembert akivel jó tapasztalatotok volt?

Figyelt kérdés
Most jött el az ideje, hogy kicseréljük a bejárati ajtónkat, de nem hinném hogy standard méret, így szakemberre lenne szükségünk a felméréshez és beépítéshez is.

2023. ápr. 29. 08:35
 1/4 anonim ***** válasza:
26%
Jó lesz, ha a világ másik feléről ajánlanak szakembert, aki háromjegyű összegért utazik fel hozzád?
2023. ápr. 29. 09:11
 2/4 A kérdező kommentje:

Igazad van, elfelejtettem írni, hogy Pest megyében keresek.

Azonban igen, egy jó szakember akár megéri azt is, hogy más megyéből fizessem meg.

2023. ápr. 29. 09:14
 3/4 anonim ***** válasza:

interneten kinézel 2-3 ezzel foglalkozó céget...

Írsz nekik ajánlatkérő email-t amiben leírod mire van szükséged.

A komoly cégek 1 héten belül reagálnak majd.

Amugy az is fontos az ajtó kiválasztásánál hogy mik az igényeid...

Én például tavaj cseréltettem ki a panelban a bejárati ajtót, az volt a cél hogy olcsó és gyors legyen.

Keresgéltema neten és találtam is céget ami megfelelt.

1 hét se kelett és jöttek kicserélni

Ez egy olcsó kinai vasajtó, amitől amugy sokan idegenkednek, de sokkal jobb mint a régi 30-40 éves ajtó amineka helyére került.

Van bejárati ajtó beépítéssel 150 ezerért, meg 800 ezerért is.

nem mindegy melyiket akarod betetetni:)

2023. ápr. 29. 10:36
 4/4 anonim ***** válasza:
85%

Alfa92 Veresegyház.

Rengeteg nyílászárót vettünk már itt. Probléma sosem volt, ha utólagosan kellett valamit alakítani, vagy pluszban beszerezni mindig nagyon rugalmasak és gyorsak voltak.

Több kivitelező csapatuk is van, ezekkel sem volt gondunk sosem.

Dunakeszin viszont van egy nagy nyílászárós, na azt nem ajánlom. Pontosan a nevet nem tudom, de már nem egyszer futottunk bele abba, hogy egy besárgult valamit küldtek, ráégett fóliával, rosszul felszerelt vasalatokkal. Olcsóbb, mint sok másik, de meg van az ára cserébe.

2023. ápr. 29. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!