Magzati szivhang figyelot mennyire ajanlanatok 15 hetes terhessegnel? Tapasztalatok erdekelnenek rola :)
Figyelt kérdés
2021. márc. 1. 20:11
1/4 anonim válasza:
Én olyan 16.héten vettem emlékeim szerint, szépen megtaláltam mindig :)
2/4 anonim válasza:
Úgy tudom, kb a 17. héttől ajánlott használni, de szerintem már lehet próbálkozni vele. Ha úgyis mindenképpen akarsz venni, akkor nyugodtan.
3/4 anonim válasza:
Jóval korábban is meg lehet már találni vele a szívhangot ha ügyes vagy és tudod hol kell keresni. Ajánlom, megnyugtató.
4/4 anonim válasza:
Én wish-ről rendeltem, 10.héten már megtaláltam a kicsi szívét, és onnantól mindig szinte azonnal. Nem használtam túl sűrűn, leginkább nehezebb munkanapok után ellenőriztem, hogy minden rendben van e 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!