Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Más is járt pórul az állami...

Más is járt pórul az állami napelem pályázattal?

Figyelt kérdés
Most már kezdek rájönni,hogy tényleg nagy átverés ez az egész csóróknak szóló pályázat nyer az ember vagy 11 millió forintot és nem elég az egész projektre fizess még ennyi meg ennyi forintot rá még egykét százezer nem is lenne gond de mikor már milliókat kérnek még pluszban a kivitelezők.Az állam jól kivárta míg felmennek az árak.Vajon hányan szálltak ki ebbeől a pályázatból?

2023. ápr. 13. 20:46
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Sokan. Az állam sem fog fizetni
2023. ápr. 13. 20:54
 2/16 A kérdező kommentje:
Állítólag voltak már akik kaptak pénzt,de én most ott járok,hogy lehet vissza mondom de közben voltak lépések amitől már vissza nem léphetek szóval még fizetnem kell valamennyi pénzt és ha azt nézzük állam nélkül fizettem magamnak a nyílászáró cserét.
2023. ápr. 13. 21:08
 3/16 anonim ***** válasza:

Facebookon megy egy ilyen poszt, elég sokan anyáznak alatta.

Milliókkal drágult meg, az állam nem utal, a kivitelező meg a telefont se veszi fel.

Ezzel tényleg jól beszopatták az embereket elég rendesen.

2023. ápr. 13. 21:46
 4/16 A kérdező kommentje:

3/

Akkor úgy néz ki magamnak finanszíroztam a nyílászárót.

2023. ápr. 13. 22:19
 5/16 A kérdező kommentje:

3/

Nem tudnád linkelni esetleg a posztot a facebookról?

6/16 anonim ***** válasza:
37%

Erre már tavaly rávilágítottam itt több hozzászólásban is, de sokan lehurrogtak, mert elhitték a fideszes meséket az "ingyenes" villanyszámlákról, meg, hogy majd így lehet télen "ingyenesen fűteni".

Jelen pillanatban pár cég kapott már némi pénzt, de a kormány ez év végéig kitolta a csatlakozási határidőt. Főleg azért, mert dec 31.-től már nem lehet éves elszámolásra szerződni.

Új szerződést már csak -sokmilliós- akkupakkal együtt lehet kötni!!

Enélkül sem éri már meg, úgy meg végképpen nem térül meg még az unokák életében sem, hogy 5 Ft lesz az átvételi ár, a fogyasztó meg sokszoros és emelt áron kapja vissza.

De az is tervben van, hogy az áram átvételi ára néhány órás idősávonként változik majd.

Csak megjegyzem, hogy egy év alatt már óriásit estek a napelemárak, ráadásul sokkal jobb teljesítményűek léteznek mint tavaly, melyekből lényegesen kevesebb db. kell.

Persze a napelemes cégek a bespájzolt régi elavultakat próbálják majd rásózni a kuncsaftokra.

Mostanra kizárólag szigetüzemben éri meg és az is csak úgy, hogy nem valamelyik rabló napelemes céggel csináltatja az ember akik több millióval is megvágják a gyanútlan hozzá nem értőket, miközben a negyedéből is megoldható kulcsrakészen.

7/16 anonim ***** válasza:
56%
Azért ne add fe, hátha.
2023. ápr. 13. 22:20
 8/16 A kérdező kommentje:

6/

Hát alapból van a napelemhez akkumulátor de az kb 1 napi áramot tud tartalékolni,viszont anno kaptam egy cégtől ajánlatot ott az akkumulátor legalább 3millió forint volt.A lényeg majd tizenegy millió forintot nyertem és az egyik cég min 2 millióval még plusz meg akart vágni,viszont a nyílászárót szerettem volna de abba 1,5milliót kell befizetni de ha elállok a pályázattól ami nagyon úgy néz ki innen már nincsen visszaút akkor még 850Eft-ba fog fájni a nyílászáró az az megvettem akkor magamnak viszont ebben az összes ajtó,ablak meg egyéb sallangok is benne vannak.

2023. ápr. 13. 22:27
 9/16 anonim ***** válasza:
Nem akkut írtam, hanem "sokmilliós akkupakkot" !!
2023. ápr. 13. 22:31
 10/16 A kérdező kommentje:

9/

Olvastam,de én meg csak azt írtam le,hogy akut is adnak hozzá de mennyit számolnak érte.

És hol lehet kapni a modernebb hatalmas áresett napelemeket?

2023. ápr. 13. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!