A munkásaim nem akarják abbahagyni a munkát a pénzhiány ellenére sem, vajon miért?
Előzetesen megbeszéltünk egy csomó mindent, majd adtak egy árajánlatot de mondtam, hogy csak az összeg harmadával rendelkezek, úgyhogy ha kifogytam a pénzből akkor elköszönünk egymástól és amint újra lesz pénzem folytatjuk velük ahol félbehagytuk.
Ma adtam oda az utolsó millió Ft-mat nekik de azt mondták, hogy őket nem érdekli ha nem tudok azonnal fizetni, csinálják tovább amit megbeszéltünk.
Hivatalos bizonylat nincs a munkájukról, tehát simán megtehetném hogy akár ki sem fizetem őket.
Szerintetek aggódnom kellene?
Vajon miért döntöttek így?
Én olyasmire gondolok, hogy félnek hogy a maradék melót mégsem ők kapják vagy csak simán nincs most más munkájuk és ha legközelebb szólok nekik akkor meg ők nem fognak tudni elvállalni.
Szerintem előzz meg egy nagy verést, hogy ÍRÁSBAN közlöd a főnökükkel, hogy elfogyott a pénzed, a további munkálatokat nem tudod fizetni!
2 példányban és írasd alá vele az átvételt az egyik példányon, mi nálad marad!
Ha péppé vernek még annyira sem fogom tudni keresni a pénzt és nekik törleszteni a hátralékomat, mint így.
Szóval az nem lenne egy túl bölcs dolog a részükről.
Ugye cigok….?
Majd rakenyszeritenek egy kolcsonszerzodesre,aminek a fedezete a lakas. Tipikus lakasmaffiamodszer egyike….
Ne ugorj be a csobe….
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!