Melyik bútor webshopot ajánljátok?
Figyelt kérdés
Magasfényű fehér tv szekrényt szeretnék, mivel a mömax,ikeában, xxxlutz nem találtam megfelelőt, ami meg tetszett az 100 ezer ft felett volt.
Butor mirjant, vidaxl-t se ajánlja senki. Melyikből merjek rendelni? Webshopban egész elfogadható árak vannak de mindenki panaszkodik. :(
Előre is köszi.
2023. márc. 31. 14:35
1/5 anonim válasza:
Vasbútor-tol rendeltem legutóbb.Nézz szét hátha tetszik
2/5 A kérdező kommentje:
Minden rendben volt?
2023. ápr. 1. 17:32
3/5 anonim válasza:
Igen,igaz ez polc volt de széles a választék és ingyenes a kiszállítás
5/5 gungasam válasza:
a mindigbutor.hu -tól fényes, fehér fürdőszoba szekrényt vettem, nagyon megelégedtem velük. Gyorsak voltak, pontosak. A szekrény pont az elképzeléseim szerinti volt. Passzolt a mosdó alá ahonnan deportálnom kellett a mosdólábat a padlószint emelkedése miatt. A szekrénykének szép magas krómos lába van,( atöbbi bútornak is pont ilyen a lába, már amelyik lábas)) könnyű takarítani alatta, nem ázik el a feneke. Előre szépen ki volt vágva a tetején a mosdószifon helye. Ajánlom ezt a boltot
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!