Öntapadós padló mennyire tartós megoldás?
Figyelt kérdés
Mennyire kell előkészíteni a padlót, kell-e valamire figyelni a lerakásánál?2023. márc. 30. 01:57
1/6 anonim válasza:
Mire gondolsz?
PVC/vinyl padlóra?
Nagyon elő kell készíteni.
Vékony a lap ~2mm, kiegyenlített aljzat szükséges.
2/6 A kérdező kommentje:
Most nem találom, de a videóban a hölgy meglévő burkolatra rakta le. Kétlem, hogy a fugák egy síkban lettek volna a burkolattal. Vagy ekkora szintkülönbség nem számít?
2023. ápr. 8. 08:50
3/6 anonim válasza:
Abszolút nem tartós. Arról nem is beszélve, hogy ehhez kb 100%-ig le kell tisztítani a fogadó felületet, ami sokszor időben és költségben is több, mint pl lerakni egy PVC-t, vagy beruházni Vinyl, esetleg hagyományos hidegburkolatra.
Ezeket ilyen DIY videókban szokás mutogatni, de szvsz akkor is rossz megoldás, ha az ember fel év múlva teljes felújítást tervez.
4/6 A kérdező kommentje:
Hát pont ez az, hogy ha magamnak meg tudom csinálni, akkor nem kerül semmibe.
2023. ápr. 9. 23:51
5/6 anonim válasza:
Nem igaz, hogy nem kerül semmmibe, mert a tisztítószerek, és magának az anyagnak az árát neked kell kifizetned. Nem beszélve az időről, amit beleölsz, és ha véletlenül elrontod a lerakast, javítani sem lehet. Kuka és mehet elölről.
6/6 anonim válasza:
Ha sima alapra rakod, akkor nem lesz gond. Vízálló és a kopásállósága is magas. Áthidalja a normál fugákat is, csak az 2mm-nél szélesebb/mélyebb az, amit ki kell igazítani. Én épp a fürdőszobát csinálom ezzel. Ha nem bízol magadban, akkor először ragassz le öntapadós fóliát a padlóra, ez a fugákat is kiegyenlíti, akkor is, ha nagyok. Ha elrontod, akkor a fóliát könnyen felszeded. De egyébként lerakás után közvetlenül még vissza tudod szedni, ha valami gond van. Én nagyon élvezem, fent vannak a videóim róla. Kérdezhetsz is nyugodtan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!