Hogy érdemes lerakni a laminált padlót ?
Figyelt kérdés
Szoba mérete 300×260 cm A laminált lapok méretre 138×19,3cm
Úgy szeretném lerakni hogy minél kevesebb legyen a szemét. Egymás után elfér 2 egész és egy darab. Ami lesik a végéből azzal kezdjem mindig a következő sort ? Ha kicsi az átfedés amit levágtam akkor tegyek inkább egészet vagy vágjak be nagyobbat ? Bármilyen tanács vagy ötlet segítene hogy hogyan lenne érdemes lerakni.
2023. márc. 25. 18:19
1/3 anonim válasza:
Amit írsz az az úsztatott lerakás. Teljesen jó.
2/3 anonim válasza:
Fény irányba rakd.
Kb 1/3-nál kisebb darabot ne tegyél be.
3/3 A kérdező kommentje:
Akkor a 260cm es oldalon kell kezdeni.
Oda befér 138+122cm lejön belőle 18cm ( diletaciót hozzá adtam mindkét oldalt 1-1 cm).
Ezzel a 18 cm rel lehet kezdeni a második sort ? Vagy inkább nagyobbat tegyek oda és ez a 18cm az kuka ? Valahol azt olvastam hogy minimum 20cm legyen.
2023. márc. 25. 23:57
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!