Ilyen munkát mennyiért vállalnak?
Figyelt kérdés
Van egy kis fürdő, a mennyezet vakolat néhol potyog, penészfoltok is vannak. Annyi lenne a munja hogy lekaparni a felső réteget és újra glettelni 5 nm-t. Egy ügyes festő 2 óra alatt lekezeli a felületet, én meg utána átfestem, nekem csak az a lényeg hogy szépen legyen glettelve, mert azt nem tudok mennyezeten és jó glettvasam sincs hozzá.2023. márc. 22. 22:00
31/34 anonim válasza:
Ne foglalkozzatok vele, szimplán troll, kb. havonta egyszer letolja ezt a műsort! Aki sokat olvassa ezt a témakört, már többször találkozott vele!
32/34 A kérdező kommentje:
31, első kérdésem úgyhogy ne okoskodj! Ha üldözési mániád van, menj a pszichiátriára kezeltesd ki magad.
2023. márc. 23. 21:23
33/34 anonim válasza:
Ez tényleg troll, megkérdezi hogy mennyiért csinálja meg egy festő meg majd leírja hogy mennyiért csinálja meg egy festő. Közben meg vergődik és hisztizik.
34/34 anonim válasza:
Kérdező! Kevés vagy mint az alapítványi iskolás kérdezőben az értelem.
Ha tudod a kérdésre a választ akkor miért írod ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!