Ilyen munkát mennyiért vállalnak?
Elmondom ez hogy működik. Egy festő vállalkozó alamizsnáért nem fog kivonulni egy ilyen "mentalitású" tulajhoz, függetlenül a munka nagyságától.
Ami történni fog, hogy találsz egy alkalmi munkából élő szociális segélyen tengődő embert, aki valamikor régen dolgozott festő mellett segédmunkásként. Ő megcsinálja majd neked, de nyilván a minőségben lesznek különbségek.
Egyébként mikor a villanyszámlát fizeted, vagy a kenyeret veszed, akkor is alkudozol, hogy te max ennyit meg annyit fizetsz csak?
Hozzad ki sem mennek. Van egy minimum, amit akkor is fizetned kell, ha csak egy szoget kell beverni a falba. Azzal a szerinted ketoras munkaval pont elmegy a fel napom (odacuccolni, megcsinalni, beszelgetni az idiota tulajjal, kicuccolni, atmenni a rendes megrendelohoz), es maris vesztettem egy csomo idot, amiert te csak nyomoradomanyt vagy hajlando fizetni, mert szerinted csak ket ora. Nekem megy elmegy a fel napom.
Szoval en el sem vallalnam emiatt. Oldd meg, ha ilyen nagyokos vagy. 11-es tokeletesen leirta, mi fog tortenni, de meg is erdemled.
Én 50ért vállalnám, ha max 3km körzetben van tőled másik munkám is.
Kiszállás 10/alkalom, munka 15, anyag 5.
Első nap potyogó részek eltávolítása, mélyalapozó felvétel.
2. Nap (ha megszáradt az alapozó) akkor finomglett
3. Nap síkba csiszolás
Ha 6-8mm-nél nagyobbak a mélyedések, akkor +1 nap vastagolás 6-30al, az +12ezer.
Ez a reális díjazás ezért a munkáért nálam (nyugat-Mo)
Mivel te festesz, reklamációnak helye nincs, mert nem tudom megfelelően alapoztál- az adott festékhez, oda való festéket vittél-e fel, megfelelő szakértelemmel.
Én nem vállalnám. 2 órás munka de egy fél nap elmegy vele nekem (elmenni anyagért, felpakolni, lepakolni, maradék anyagot lerakni a telephelyen), sőt miután elment vele egy fél napom, lehet nem is tudnák más munkába kezdeni aznap. Plusz rengeteg a benzin illetve gépköltség, meg persze az adókat is ki kell termelnem. Meg persze ott a kockázat, volt hogy hívtak hogy egy sima glettelt falat kell csak egyszer átgurítanom, persze kiderült egy omladozó alapvakolat volt a falon.
A 10 ezer forintos díjat értelmezhetetlennek tartom, mert a glett 6500 ft, maradna 3500 ft a díjra? 80-ért vállalnám, de csak akkor ha lenne szabad kapacitásom, ami nem lesz úgy őszig kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!