Igen, tudom, hogy nem fémre való, de szépen befogja a diszperzit. Nekünk még nem vált le sohe. A korrozíó veszélye egy szobán belül nem számottevő - szerintem. :)
A falfesték falra való, másra nem. Persze be lehet vele festeni a rézcsövet is, de sokkal szebb és tartósabb a zománcfesték. Mellesleg a falfesték a fémről sok esetben vízzel való lemosáskor ronggyal erősebb dörzsölés hatására is leválhat.
„A fallal akkor egy színű lenne,ezért gondoltam erre.’
Beszerzel a fallal azonos színű zománcfestéket és azzal fested be, ha meg nem tetszik, hogy a falfesték matt, a zománcfesték fényes, akkor veszel matt zománcfestéket.
9
„Gázcsöveket citromsárga színű zománcfestékkel kell lekenni. Nincs színválaszték, sárga kell!”
Hivatalosan a gázcsövet sárgára kellene festeni, de lakásoknál ezzel nem foglalkoznak. Például én a pincében sárgára festettem, de a fent a lakásban már fehérre. Aztán a gázművek soha nem problémázott ezen. Egyébként meg, ha például lefestem zöldre, akkor a gázművek majd kötelez arra, hogy fessem át sárgára?
"Beszerzel a fallal azonos színű zománcfestéket ..." na itt a probléma. Nincs mindig olyan szín. :)
17
„na itt a probléma. Nincs mindig olyan szín. :)”
Akkor valami közel azonos színűt, de nem értem miért probléma, ha a cső fehér színű a fal pedig ettől eltérő?
Mert elüt a színe:kirí a szobában a ronda cső. Így meg belesimul. :)
19
A fehérre festett cső egyáltalán nem ronda, de mindegy fessétek amivel akarjátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!