Homlokdeszka és ragalja festése de mivel?
Alapozd le, érdemes jó, időjárás álló - UV védő alapozót használni, vizes bázisút lehetőleg - azt könnyen ki tudod mosni az ecsetből.
Utána lazúr festéket javasolok. Vastag vagy vékony lazúrt, kültérre valót és megint jó minőségűt (ne tescos-t az sz@r, véletlen azt vettem). De pl. az OBI saját márkás termékei már nagyon jók a célra, tehát nem kell a legdrágább nagy márkát venni feltétlen.
Ha lehet olyat vegyél ami zselés vagy sűrű, mert az nem csöpög, nem fröcsköl, jól lehet vele dolgozni. ha megszáradt az alapozó (színtelent jó venni, akkor kenheted nyugodtan ahogy sikerül) utána 2 rétegben kell a lazúr.
Nekem sikerült létra nélkül is megcsinálni jól tavaly egy magasabb részt, egyszerűen hosszú nyelet szerkesztettem a sima egyet végére. Így is jól néz ki. Lehet nagyobb felületnél hengert is használni ha az jobb neked.
De a legegyszerűbb festékszóróval csinálni - ahhoz viszont a híg lazúrfesték a jó, nem a sűrű.
Célszerű előre lefesteni. És a helyszínen kenni az utolsó réteget.
Kültèrre csak vékonylazúr.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!