Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Teljes körű villanyszerelés...

Teljes körű villanyszerelés mennyibe kerül 2023-ban?

Figyelt kérdés
2023. márc. 6. 11:56
 1/7 nemaRendőrség ***** válasza:
89%

320 millió volt a gyártócsarnokban, 2 a házban otthon.

Több információ kell ennél

2023. márc. 6. 12:35
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát, én remélem, 500 körül megleszek a 38 m2-en, csak rohadt sokáig fog tartani, mert én csinálom
2023. márc. 6. 21:04
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Sokba.
2023. márc. 7. 22:57
 4/7 geza tozser ***** válasza:
49%

Ez eléggé furcsa, mivel..oda be is kell vinni az áramot, órával.

Az erre szoló engedly meg miegymás..nem szólva arról, ha vamami miatt TŰZ

űtne ki...te fogod az egész kárt mergtériteni?

Ha az a villanyszerelő hibája miatt volt..neki kell állni "a sarat"..

2023. márc. 9. 02:49
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
4, ha ez nekem szólt (2), lakásfelújítás, óra után mindent cserélek, villanyszerelő végzettségem van
2023. márc. 9. 06:38
 6/7 anonim válasza:
17%
Ne haragudj, de hiába van végzettséged ha fel se tudod mérni a beépítendő szerelékeket, és ebből megbecsülni a bekerülési költséget. Inkább csináltasd meg egy gyakorlott szakemberrel. Jobban jársz.
2023. márc. 11. 07:40
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
6, mit nem tudok felmérni? Leírtam, hogy 500k lesz max. Ebből csak a dugaljak és kapcsolók 200k (drága kapcsolócsalád), Minden egyéb nagyjából 200-220k. Nem a szerelvények árával van a gondom, a kérdés csak annyi, hogy mennyibe fog kerülni a fal javításához a falazóanyag, mert sajnos néhány helyen sitt van inkább a falban, mint tégla (60-as években húzták fel és rohadtul nem lehet tudni, hogy mit építettek be) vagy találkoztam már pár fúrás során random betonvas darabokkal is.
2023. márc. 11. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!