Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Érdemes lecserélni a régi alu...

Érdemes lecserélni a régi alu radiátort?

Figyelt kérdés
2023. febr. 17. 21:11
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Csak azért hogy elmondhassam új van,felesleges .
2023. febr. 17. 21:14
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, h milyen régi és már van e baj vele?

20 éves radiátorokon eddig csak tömitést cseréltünk, de azt is csak a vízkő okozta.

Csere nagyon drága.

2023. febr. 17. 21:28
 3/5 mindentudó99 ***** válasza:
100%
Alu örök. Ha csunya leszeded nyáron . Kimosod és lefested . Veszel egy elektromos festékszórót. Régi óntöttvas radiátorokat fújtam ilyennel le. Tökèletes lett.
2023. febr. 18. 01:41
 4/5 anonim ***** válasza:
ahogy a #3-as írja, az alu örök. Ne bontsd meg a kötéseket, inkább lemosod, száradás után ecsettel lekened.
2023. febr. 18. 09:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Attól függ nekünk a régi rácsos verzió volt azt lecseréltük a szobákba, egyrészről mert engem idegesít, hogy pattog másik ok, hogy sokkal gyorsabban kihűl mint az újak. Amikor az új még kellemes langyos azok már hidegek. Vas radiátort valószínű nem cserélném le első körben én is csak festeném.
2023. febr. 18. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!