Az alábbi szigetelőanyag tènyleg nem alkalmas laminált padló alá, vagy csak rá akartak szedni hogy a drágábbat vigyem?
Figyelt kérdés
Egy kb 20 nègyzetmèteres szobába szeretnènk lamináltpadlót majd a nyáron. Ma megvettem a Praktikerben a padlót ès a szegőlèceket. Illetve venni akartam mèg alá ezt a felületkiegyenlítő-szigtelető alátètet. De a szaki le akart róla beszèlni mondván hogy egy másikat vegyek mert az sokkal de sokkal jobb ès azon mèg hőzáró rèteg is van.
Ezt nèztem ki èn illetve duplán terítettem volna/ terítenèm a padló alá, erről akart lebeszèlni:
Ès erre akart rábeszèlni, illetve hogy ebből egy rèteg is elèg:
Most mèg egyiket sem vettem meg.
2023. febr. 11. 20:48
12/12 A kérdező kommentje:
Hát ma megvettük, azt amit a szaki javasolt. Néztünk még egy másik fajtát, (Ezt: [link] ) ami ugyan olyan árban volt mint a második linken lévő, de az is valami írtó hitvány minőségű volt. Eleve ránézésre vastagabbnak látszott a második linken lévő pedig az csak 3mm-es. Amit eleve néztem/néztünk hogy megvesszük azt ami az első linken volt, azt is megtudtuk most tapintásra is vizsgálni, de az minden volt csak nem alátét. Valami irtó hitvány volt, puha mint a takony. A két ujjam közt szétment, vagyis el nem szakadt de kb mint ha egy kanál félig kihült pudingot fogdostam volna.
2023. febr. 22. 16:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!