Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Erről az oldalról vélemény?

Erről az oldalról vélemény?

Figyelt kérdés

Fürdőkádat vásárolnék max 100 ezer ft-ig.

Ezen az oldalon találtam is nagyon jókat csak elég gyanúsan olcsó, ami még nem jelenti, hogy rossz a minőség inkább az a fura, hogy semmi véleményt nem találok az oldalról.

Akcioskadak.hu

#akril #fürdőkád #akcioskadak
2023. febr. 9. 22:45
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Az oldallal lehet hogy semmi gond, de ennyi pénzért papírvékony akrilkádak vannak görbe peremmel. Szóval de, valószínűleg rossz minőség.
2023. febr. 9. 23:28
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Én egy életre megtanultam, hogy szanitert személyesen, megtekintés után és én hozom el!

Pár hete rendeltem mosdószekrényt, WC-t, zuhanykabint. Nem innen, hanem a lezitertől (nagy cég). Azonban a kínálatot, az árakat elnézve, gyanús, hogy ez is a lezitertől jön!

Mosdószekrényhez a kagyló használt volt, a WC tartályból hiányoznak tartozékok, a zuhanykabin két eleméből ki volt flexelve egy darab, a zuhanytálca két oldala szintén ki volt flexelve. Jött ez úgy, hogy minden szépen, külön-külön annak minden eleme becsomagolva, mintha új termékek lennének és még csak nem is volt olcsó! 30 napjuk van, hogy egyáltalán reagáljanak az esetre! Fürdőszobaproject addig áll... Teljesen mindegy, hogy kik ezek, ne vegyél online olyan cuccokat, melyek visszaszállítása nem pár ezer forint!

Pláne ha 100 ezer a keret, abba belefér egy normális akril kád is, sőt a lábak, és a falhoz rögzítő konzol is. De ennyiért akár lemezkádat is tudsz venni, ha nem zavar, hogy valamennyire elviszi a hőt (körbe kell szigetelni).

2023. febr. 10. 07:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Innen nem vennék semmit, ez a bóvli kategória. Pár év után kireped.
2023. febr. 10. 13:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!