Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Előfordul ilyen másoknál is...

Előfordul ilyen másoknál is vagy nagyon ritka az, hogy a konyha felújításánál- csak az alsó szekrényt cseréli ki, újítja fel valaki?

Figyelt kérdés

Nincs pénzem teljes konyhafelújításra, szükségem sincs rá. Mosogatógépet szeretnék, és munkalapcserét, de ez nem lehetséges az alsó szekrény teljes cseréje nélkül. Ahogy keresgélek az interneten.. sajnos nem találok ilyenre példát. Persze nagyon klassz, amiket látok, csak nekem most az nem megoldás.

Alul lenne új szekrény, munkalap, mosogatótálca-csap, mosogatógép, és tűzhely. Felül fehér szekrény van- nincs rossz állapotban- azt gondoltam, hogy lentre választok egy más színt, és olyan stílust, hogy normálisan nézzenek ki együtt.

Tapasztalatokat véleményeket szívesen fogadnék.

2023. febr. 6. 15:02
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Már miért ne lehetne csak alsó szekrényt cserélni?

Mi most vagyunk túl egy teljes felújításon, és nekem NINCS is felsőszekrényem egyáltalán. Soha nem is volt, nem szeretem.

2023. febr. 6. 15:07
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Az gondolom egyértelmű, hogy a gyakorlatban rendkívül egyszerűen megvalósítható, hogy nem cseréled ki a felső szekrényeket. Szóval mi a valódi kérdés? Hogy szerintünk ciki-e? Ez ne legyen már szempont, ha szerinted elég jó állapotúak a felső szekrények akkor ennyi, neked kell megfelelnie. Én meg megigérem, hogy nem fogom leszólni a konyhádat így sem.
2023. febr. 6. 15:44
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk vadiúj volt a konyhabútor, mikor vettük a házat, akkor csinálták bele. Viszont nekünk eleve olyan volt a dizájn, hogy alul fekete, felül fehér. Szerencséd van, mert a fehér színt bármilyen másik színnel tudod párosítani. Ha jó állapotban vannak a felső szekrények, simán maradhat. Vagy esetleg tegyél arra is új ajtókat, ugyanolyan fogantyúkkal, mint ami a lenti szekrényeken lesz, akkor magát a szekrény vázat nem kell cserélned, de új ajtókkal, egyforma fogantyúkkal olyan lesz az is, mintha teljesen új lenne.
2023. febr. 6. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!