Téglányzsindelyt szedi a szél, mit lehet csinálni vele? Esetleg mit lehet rakni helyette hogy az osb megmaradjon alatta? 3 éve lett felrakva a zsindely... És "ácsok" rakták...
Figyelt kérdés
2023. febr. 2. 14:20
1/5 anonim válasza:
Zsindely nem tetőre való.
Tegyél fel lemeztetőt.
2/5 anonim válasza:
Azok nem ácsok voltak, hanem sintérek.
Tegyél fel lemeztetőt -ahogyan írták-, az örök életre szól.
(De a széleit jól fogasd oda, hogy a szél ne tudjon alákapni.)
3/5 anonim válasza:
Lehet, hogy tényleg sintérek voltak. Én nem vagyok (voltam) ács, de én is raktam fel 23 éve zsindelyt (ahogy a műszaki utasításban szerepelt) és nem jött le abból eddig semmi.
4/5 anonim válasza:
Kontárok voltak azok, nem ácsok.
Gondolom nem nagy fejű szeggel szögelték, a jelen helyzetet nem igazán lehet kijavítani.
Új zsindely, esetleg új OSB.
5/5 anonim válasza:
4-es nek igaza van. láttam már magát tetőfedő/ács-ként reklámozó embert tűzőgéppel zsindelyezni, mert az gyors.
ha ez történt újra kell zsindelyezni, az osb valószínűleg maradhat, de nézesd meg hozzáértővel, hogy a rétegrendek rendbe vannak-e(kifejezetten az alátétfólia és a bádogozások egymásra fedésére gondolnék)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!