Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Mivel lehet úgy csövet vágni,...

Mivel lehet úgy csövet vágni, hogy ne keletkezzen szikra? Van olyan szerszám amit ha ráteszem a csőre és körbe forgatom akkor elvágja a azt?

Figyelt kérdés
Megpróbáltam már kézi fémfűrésszel csak az a baj ,hogy kevés hozzá a hely.
2023. febr. 1. 05:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Acel cso?

Orrfuresz. Ha le van a cso rogzitve es nem mozog tulzottan.

2023. febr. 1. 05:52
 2/12 A kérdező kommentje:
Igen acél cső. Az orrfűrész sem jöhet szóba mert kevés hozzá a hely.
2023. febr. 1. 06:18
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Akkor csak a flex mint automata eszkoz.

Egyebkent meg sima kezi femfuresz.

2023. febr. 1. 06:29
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Megjegyzem tudom mirol beszelek. Futes csovet kellett a fal mellett vagnom. Flex es orrfuresz nyert nalam. Mas megoldas nem volt, pedig tobb helyen is bekerdeztem.

Talan meg egy lang vago jo lehet :D

Ha rettenetesen kicsi a hely akkor csak a flex marad. Letakarsz mindent a por ellen.

2023. febr. 1. 06:30
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg multifunkciós géppel? Lassú, zajos, de kicsi a helyigénye, és nem szikrázik.
2023. febr. 1. 06:32
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Acel csovet? Elobb kopik el rajta a szerszam szerontem. Azzal max lemezt lehet vagni, meg azt is szarul. Van ra femhez szerszam de inkabb a fara valo.
2023. febr. 1. 07:46
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Azzal szokták megakadályozni a szikrázást (egyben a túlhevülést is), hogy közben vizet folyatnak a fűrészelés helyére vékonyan valami flakonból.
2023. febr. 1. 08:51
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Reszelővel
2023. febr. 1. 10:38
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Van rá szerszám,úgy hívják hogy kipufogó csővágó vagy láncos csővágó. Keress rá

Ha vastag falú cső ,akkor 4 görgős csővágóval is elvágható, de az a szerszám 80-100E Ft(ridgid rothenberger,rems stb márkák)

2023. febr. 1. 12:28
 10/12 anonim ***** válasza:

Rezgővágóval is megpróbálhatod, a félkör alakú vágólappal, elég keserves lesz, de megoldható, 1-2 kis szikra itt is pattanhat, és a vágólap valószínűleg kuka is lesz a művelet után, de nem lesz szikraeső, mint a flexnél. Ilyenre gondolok

[link]

2023. febr. 2. 07:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!