Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Lehet hogy egy kártékony...

Krosszarcu kérdése:

Lehet hogy egy kártékony Mekkmester vagyok?

Figyelt kérdés
Kifestettem két szobát diszperziós festékkel ami lecsöpögött a keményfa parkettára, és nem jön fel, azt mondták több kárt csináltam mint hasznot?

2023. jan. 31. 20:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
19%

Vizes szivaccsal feljon.

Esetleg elotte spaklival ovatosan kapargassad fel.

2023. jan. 31. 20:49
 2/11 anonim ***** válasza:
39%
*dorzsis szivaccsal.
2023. jan. 31. 20:49
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Hat a lonak a kukiaert nem teritettel le foliat a padlora. Amugy a diszperzios festeket oldja a viz, vizes szivaccsal lehet dorzsolgetni a padlot h lejojjon. De ez nem ok arra h ne teritsd le a padlot.

Gyik vagy.

2023. jan. 31. 22:21
 4/11 anonim ***** válasza:
97%
3# ha már megszáradt, nem oldja a víz! Szar felszedni, csak vakarni lehet. A fa felülete meg nem tükör, így szar felszedni is.
2023. febr. 1. 05:29
 5/11 anonim ***** válasza:
A fa felulete pedig jellemzoen tukor a legtobb eserben a lakk vagy lazur miatt. Ha olajozva lett max akkor nem.
2023. febr. 1. 05:51
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Az a lakk nem annyira tükör sík, de ez meg fog látszani amint elkezdik feldörzsölni. Max utóna polírozni kell. De mindez eldől munka közben.
2023. febr. 1. 07:15
 7/11 nemaRendőrség ***** válasza:
100%

Nálunk is olyan lett a fa parketta, az üvegkaparó nagyon szépen felszedte, de óvatosan vele.

Tény hogy nálunk viszonylag frissen lett felújítva a parketta (7 hónapja) így még látom benne magam ha úgy esik a fény, de szerintem öregebb darabokkal is menni fog.

Az üvegkaparó kb egy borotva penge plusz egy speckó tok, párszáz forint festékboltokban

2023. febr. 1. 07:33
 8/11 anonim ***** válasza:
81%
Jó nagy "növények föld alatti része" vagy. Miért nem raktál le fóliá/újságot? Nem is értem.
2023. febr. 1. 08:48
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Ismerősnél végigcsöpögtették színező anyaggal a térkövet... Én sem értem mi a bonyolult abban hogy leterítsék azt nyomorult fóliát.

Fél évig ment a sárdobálás, végül nagy nehezen kifizették a 20m2 térkő árát.

2023. febr. 1. 13:07
 10/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom máskor nem csöpögött ennyire akkor viszont felrúgtam a festéket.
2023. febr. 14. 21:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!