Milyen hátrányai vannak ha az új tetőcserepeket a régi cserepekre teszik rá, ahelyett hogy azt elbontanák?
Palára bármilyen cserepeslemez burkolatot rá lehet tenni, nem szlovák találmány.
Egy kérdésem lenne ha már nem tudod a cserép és a pala közti különbséget:
Tudod miből készült a pala?
Akkora mennyiségben tartalmaz azbesztet hogy veszélyes hulladékként tudod leadni és eléggé káros az emberi szervezetre.
Namármost én ha eddig pala alatt éltem de annak káros hatásai jórészt kifelé távoztak, biztos hogy nem fedném le annak érdekében hogy ezentúl csak befelé tudjon hatást kifejteni.
Namármost én ha eddig pala alatt éltem de annak káros hatásai jórészt kifelé távoztak, biztos hogy nem fedném le annak érdekében hogy ezentúl csak befelé tudjon hatást kifejteni.
Ezt akkor megmagyaráznád?
Megnyitottam a linket.
Az azbeszt csak akkor veszélyes, ha felaprózódik, és a rostszálak azbesztporként a levegőbe jutnak. Az ilyen szálak belélegzése súlyos betegségeket okozhat. Ez azonban csak nagyon ritkán fordul elő azok között, akik nem nagy mennyiségű azbeszttel kerültek érintkezésbe. A betegség általában csak azokban alakul ki, akik rendszeresen dolgoznak vagy dolgoztak azbeszttel.
SEMMI BAJOD NEM LESZ ATTÓL, HA PALÁS HÁZBAN LAKSZ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!