Milyen hátrányai vannak ha az új tetőcserepeket a régi cserepekre teszik rá, ahelyett hogy azt elbontanák?
Figyelt kérdés
2022. dec. 29. 18:38
1/19 anonim válasza:
Normális ács nem teszi. Csak palára, de oda is csak a lemez zsindelyt. Borzasztóan nehéz lenne a tető.
2/19 anonim válasza:
Normális ember nem csinál ilyet.
3/19 anonim válasza:
Többnyire akkor cserélik a tetőburkolatot ha már nagyon öreg. Ebből adódik hogy a lécezet is elöregedett. Szerinted mennyi idő után fog rátok szakadni az egész ha még egyszer akkora súllyal megterheled?
Ahogy előttem is írták, normális szakember nem vállal ilyet.
4/19 anonim válasza:
Azt hogyan? A cserepek a tetőlécekbe vannak beakasztva, ha már van rajta cserép, akkor hogy rögzítik az újat?
5/19 A kérdező kommentje:
Palára szlovák cserepeslemez?
2022. dec. 29. 19:40
6/19 anonim válasza:
Olyat már láttam. Mondjuk nem tudom hogy szlovák-e, de cserepeslemez.
7/19 anonim válasza:
#5 Te most saját magadat kérdezgeted? Tudod a kérdést feltevő válaszait más színnel hozza az oldal :)
8/19 anonim válasza:
Cserépre rakták az új lécezést. Egy időben volt olyan is, hogy r@melegítették a zsindelyt.
9/19 anonim válasza:
"Palára szlovák cserepeslemez"
Ja, hát az egész más, mint amit kérdeztél. Ezzel semmi baj.
10/19 anonim válasza:
Most kérdezzél egy harmadik félét is!
Vagy ne igyál többet ma már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!