Menyibe kerülhet?
36 nm panel ház újra kábelezèse, ahol a vezetèkek nem csőben vannak, illetve a biztosítèk csere. (amin rajta van az összes biztosítèk kapcsoló)
Sac/kb menyivel èrdemes nekifutni?
Te csinálod vagy szakember?
Ha te csinálod 500e körül.
Ha szakember x3-4
Konnektor kapcsoló doboz is cserés ugye?
Újra kell vakolni glettelni festeni a kábelezés után.
Csak az anyagra elmegy párszázezer, aztán ezek amúgy se dolgoznak olcsón
Én 1,5 millával esnék neki.
Egyik ismerosomnek 65 m2 lakasra mondott a villanyos 600k-t ket evvel ezelott. Ebben az meg nincs benne h a furkalodas utan vissza kell vakolni/glettelni/festeni a feluleteket.
Most tuti meg dragabb.
Erdélyi vagyok, de több évet dolgoztam magyarországi cégnél, ismerem elég alaposan a szakmát. Én a Te helyedben nem is gondolkodnék cégel csináltatni, ha két dolgot biztosan megtudnék oldani :
1, Az áramot kikapcsolni, (ez Neked nem lehet különösen nehéz)
2, Mindent rendre cserélni, az eredeti anyagok betartása.
Amit érdemes vátoztatni, azokat a kábeleket, amelyek nagy teljesitményü fogyasztókat táplálnak, nagyobb eresztmetszetü kábellel kell táplálni. A kábeleket az eredeti kábelek utvonalán kell elvezetni. A fiam egy céggel kezdte meg, de ami kor látta cég munkáját, kifizette az egész összeget, és 5 perc alatt elkellett menniük. De a másik cég is ugyanúgy csinálta, (a plafon alá új
gipszkartont rögzitettek, és ez, és a plafon között halomba, egymáson, ösze gubancolva vannak a kábelek. Az egyik kábel pár nappal ezelött kishijján meggyulladt. Ha rendes melot akarsz, csináld magad. Ha Te nekifogsz, privátban minden szükséges segitséget megadok, minden problémát megoldunk közösen. Sajnos nem mehetek el, a korom, és a betegségem miatt. Kérlek ha ugy döntesz, hogy nem hivsz szakembert, irj privátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!