Mofém sarokszelepnek a menetét a menetekre merőlegesen meg kell fűrészelgetni?
Figyelt kérdés
Teflonszalaggal akarom betenni és azt mondta az eladó, hogy bemetszéseket kell rajta csinálni, hogy jobban megtapadjon. Mutatott egy Shell szelepet is:
Akkor egy fűrészlappal ilyesmi mintázatot kellene belevagdosnom a mofémbe?
2022. dec. 14. 10:23
1/7 anonim válasza:
Sosem hallottam még ekkora baromságot. A szalagot a menetre rá lehet tekerni.
2/7 A kérdező kommentje:
Azt hiszem érdesítésnek mondta, mert hogy krómozott a menet és megcsúszhat rajta a teflonszalag...
2022. dec. 14. 11:07
3/7 anonim válasza:
Így van, fűrészlappal fel kell érdesíteni.
Nem bevágdosni.
4/7 anonim válasza:
Főleg kóc tömitéseknél szokták így .
5/7 anonim válasza:
Kócnál szokták a menetet meghúzkodni merőlegesen, hogy a kócot jobban megfogja.
Teflonnál nekem nem volt rá szükség.
6/7 anonim válasza:
Csak fűrészlap fogait szokták merőlegesen a meteten végighúzni, viszont jobban járnál a teflonzsínórral, mert a szallag inkább műanyag idomokhoz jó. Nem mondom, hogy nem használható, de én gyakran csak szívtam vele.
7/7 klimaesvillany pont hu válasza:
Ha van egy nem agyonkopott papagájfogód, azzal is meg tudod érdesíteni a menetet. (Én szinte mindig így csinálom.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!