Ennek a kézizuhanynak milyen erősségű a vízsugara?
Azt látom, hogy rain, illetve intense rain, de erősségben ezek gyengének számítanak? Ugyanis fröcskölés nélküli kézizuhanyt keresek.
Na, ez a válasz nem igazán tetszik...
Ugyanis ez a perlátoros víztakarékos típus gyengéd vízsugarú, akármekkora nyomás mellett.
Csak azért nem ebből vásárolok most is, mert nem elektromos vízmelegítőhöz lesz társítva, hanem átfolyós gázos vízmelegíthöz, melyen az átfolyó vizet nem szeretném, ha fojtaná a kézizuhany, ugyanis... Ezt hosszú lenne leírni és bonyolult... Röviden ennyi
A leíras alapján egy sima zuhanyfej, minden extra nélkül.
Fontos a króm?
Nekem kommersz fehér műanyag van, ami ezer évig jó, könnyű tisztítani, nem lesz problémája semmitől.
Az átfolyós vízmelegítőket nem véletlenül adják gyakran zuhanyfejjel együtt, hanem mert a "sima" nem jó hozzájuk az alacsony szállított vízmennyiség miatt. Lehet, hogy egy olyasmit kellene keresned. Csak hirtelen (nem biztos, hogy a tiédhez jó, csak hogy van ilyen):
#2: Most nézem: "az átfolyó vizet nem szeretném, ha fojtaná a kézizuhany"
Na olyan nincs, csak ha egy gumicsőből folyatod magadra vizet.
Nekem ilyesmi van
Könnyű tisztítani bármivel, örök élet, nem vagy alig folyt vissza. Nekem átfolyós gáz vízmelegítőm van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!