Mennyire jellemző, hogy a szakember egy kicsi munkáért nem fogad el pénzt?
Figyelt kérdés
2-szer volt itt, nem fogodatt el semmit. Nem ismerősöm, előtte soha nem találkoztunk.2022. dec. 2. 15:14
1/4 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen, a szomszéd utcában lakik, csak anyagdíjat kért. Akkor is adtam neki plusz egy 5-öst... nem akarta elfogadni, de elmondtam, hogy a kutya nem állt volna velünk ilyen gyorsan ilyen kis munkára szóba, idejött, elment, megvette az anyagot, beszerelte, még keveset is adunk. :) Láttam rajta, hogy jól esik neki az elismerés, így végül eltette. Nekem is jól esett, hogy nem akart lehúzni...
Én örülök, hogy vannak még ilyen szakik!
2/4 A kérdező kommentje:
Emberségből jeles emberek.
Számomra nagyon furcsa volt, hogy vannak még ilyen rendes emberek.
2022. dec. 2. 16:55
3/4 anonim válasza:
Majd a nagy munkánál bele számolja .
4/4 anonim válasza:
Ha pénzt nem fogad el, mindenképp viszonozd a kedvességet. Pár befőttel, lekvárral, akármivel.
Legutoljára pl egyik ismerősöm megszerzett nekem egy programot gépre, amit nagyon akartam.
Diót adtam cserébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!