Egy 2,5 m²-es fürdőszoba újra csempézése átlagosan mennyi időt vehet igénybe?
Szakemberrel, akik mondjuk folyamatosan dolgoznak rajta mennyi idő alatt tudnának egy ekkora fürdőszobát, ahol kád, mosdó és wc is van, újra csempézni?
Itt le kell szedni a régi csempét, törmeléket elhordani, újat felrakni, várni, amíg megköt a ragasztó, fugázni stb.
Plusz ott van a vízvezetékek javítása.
Ekkora kis fűrdőben mindig csak 1 szakmabeli tud dolgozni.Ha mesterek munkáját össze lehetne hangolni,ami biztos nem fog sikerülni,másfél 2 hét.
Nagyon örüljél ha ez nálad 1 hónap alatt meg lesz.Lesznek napok,amikor senki sem fog nálad dolgozni,mert mindenki máshol dolgozik.Így biztositják maguknak a folyamatos munkát .
1-es vagyok. Nálunk nagyjából gy volt:
1. hétvége: bontás.
2. hétvége vízszerelés.
3. hétvége vakolás eszrichelés, vízszigetelés.
4. hétvége burkolás, fugázás.
5. hétvége szerelvényezés.
Így lett végül egy jó hónap. Ahogy írtam, ha minden nap jönnek és folyamatosan veled foglalkoznak, egy bő hét, ha minden munkafolyamatra 1-2 napok számítasz. Bár nem tudom friss, előző nap készített vakolatra, betonra, eszrichre mennyire ajánlott egyből ráburkolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!