Lehet valahogyan hegesztő berendezés nélkül hegeszteni?
Egyszer láttam egy videót.
Egymásmellé tettek két legömbölyített élű négyzet profilú zártszelvényt, a legömbölyítésbe beraktak egy hegesztőpálcát, amit valahogyan meggyújtottak majd a pálcát leszorították egy darab fával.
A pálca a fa alatt végigégett és a két zártszelvény össze lett hegesztve.
Nyilván ez vacak minőség de nem is kell elsőosztályú varrat
kedves kérdező...a lényeget nem vetted észre.
Ha ez igaz lenne, nagyobb találmány lenne, mint a kerék.
Emlekeim szerint ott is hegeszto berendezes mukodott csak nem vegighuztak a palcat hanem hagytak magatol vegigegni a fa alatt.
Hasznalhatsz valami szurolangot. Kerdes mit hegesztesz, mekkora ho kell.
Ha aramot vezetsz az anyagba akkor felhevulhet annyira, hogy bizonyos ponton megolvadjon. Csak legyen eleg ellenallasa az anyagnak kulonben lekapcsol a kismegszakito. Egyebkent nem tul tanacsos muvelet. Ennel jobb a rendes ivhegeszto.
Olyan videot lattam meg ahol esztergaval forgattak az anyagot es erintettek masikhoz. Addig surlodott mig ho keletkezett es megolvadt. De ehhez kell egy eszterga.
Szerintem a legolcsobb es legbiztosabb a hegesztogep.
Hegesztő gép nélkül esetleg két autó akkut osszekotsz aztán a két végével tudsz hegeszteni egyik a test a másik meg a fogó.
Lehetséges, de én nagyon nem ajánlom, az már nem játék. 30k körül tudsz venni gépet, esetleg kölcsön kérsz egyet az hamarabb járható út mi t az ilyen ökörködés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!