Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Hogyan kell használni a...

Hogyan kell használni a mélyöblítésű wc -ket, hogy ne csobbanjon fel a víz az alvázra?

Figyelt kérdés

Csak ez a papír kibélelős dolog van? (Munkahelyemen próbáltam, de akkor is csobban a víz, ha elsőnek nem is, de másodjára tuti)! És szerintem pazarlás is. Vagy egyszerűbb akkor tálcás öblítésűt venni?

Köszönöm a válaszokat!

2022. nov. 29. 20:18
 1/10 anonim ***** válasza:
86%
Felugrassz,mikor kicsusszzan a cucc.
2022. nov. 29. 20:19
 2/10 anonim ***** válasza:
76%
Ugy igazan sehogy, en ezert vettem laposoblitesut.
2022. nov. 29. 20:50
 3/10 anonim ***** válasza:
90%
Sehogy, én mikor építkeztem az első alap dolog volt hogy laposöblítésű wct vettem. Meguntam hogy 30 évig poszeidon nyaldosta a golyóimat.
2022. nov. 29. 21:07
 4/10 anonim válasza:
82%

Mi is most újíttounk fel és mi is laposöblítésűt vettünk.

A La**en pro lett a befutó és nagyon bevált

2022. nov. 29. 22:41
 5/10 anonim ***** válasza:
73%
Csobb-csobb. Automata golyszimosás.
2022. nov. 30. 06:12
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan, ami félúton van a kettő között. Úgy kell elképzelni, mint a klasszikus lapos öblítésűt, de a lapos rész nem vízszintes, hanem egy kicsit megvan lejtetve. Igazából a mélyöblítésű sem feltétlen csobban, csak hátrébb kell ülni, mint ahogy azt mindenki megszokta. Persze ettől elveszti a laposöblítés lényegét (azaz, hogy nem szükséges székelés után a WC kefét használni). A mélyöblítésű WC-ket eredetileg nem lakossági céllal gyártották, hanem szállodákba, köz WC-kbe szánták.
2022. nov. 30. 08:03
 7/10 anonim ***** válasza:
87%
Kicsit oldalra kell ülni.
2022. nov. 30. 09:58
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos csak a WC-papír pararlós megoldas van.

Van még egy speckó higiéniai WC-ülőke rátét papír, aminek a közepe csuszdaként szolgál, de igazábol ez ugyanugy plusz papírszemét.

Itthonra direkt laposöblítésűt vettünk, egyikünk sem szereti, ha visszanyalna szaros víz...

2022. nov. 30. 13:44
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Otthon? Első dolgom volt kivágni a mélyöblítésűt, és venni egy normális wc-t.
2022. nov. 30. 23:00
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen egyszerűbb tálcás öblítésűt venni
2022. dec. 6. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!